Annons

Stängt för sommarlov


Min planerade semester från sociala medier lät vänta lite på sig i år, på grund av avtalsmässiga detaljer som jag inte ska tråka ut er med. Men nu har jag en chans att vila från mina kanaler i ett par veckor. Och jag tänker ta den.

Gör det, du med.

Alla behöver pausa från intryck då och då, både professionellt och privat och här kan du i alla fall känna dig lugn i att du inte kommer missa något om du också loggar ur. Jag är tillbaka om en månad, med full kraft och ny energi. Då tänker jag också byta titel. Det är dags för ett nytt kapitel. Vi ses då.

Glad sommar!

Kategorier:

Kommentarer

 • Caroline skriver:

  vad spännande! ser fram emot det nya kapitlet. Önskar dig en trevlig semester

 • Åsa skriver:

  Bra påminnelse. Jag ska också njuta av ledigheten och sluta slöscrolla.

  Ser fram emot vad du har på gång i höst. Väl mött efter sommaren!

 • Johanna skriver:

  Glad sommar!

 • Anna skriver:

  Tack för ett lärorikt bloggår! Klokt att ta en paus och unna sig semester även som influenser. Önskar dig en fin ledighet med familjen och ser fram emot hösten!

 • Malin Vbg skriver:

  Glad sommar och önskar härlig semester! Jag jobbar nästa vecka med så spar lite på mig semester. Ser med nyfikenhet och spänd förväntan emot ny titel och vad som kommer framåt!

 • Hannah skriver:

  Wise words…. Citatet kunde också snurras lite till;

  Spend less time sharing how much you enjoy life
  and more time really enjoying it…

  • Emma skriver:

   +1 på den tanken. Det slår mig ofta när jag tittar på bilder som tagits i härliga situationer. Hur hann de fota? Njuter vi mer av att dela stunderna än att vara i dem själva?

 • Maria skriver:

  Önskar dig en fin sommar och ser fram emot det nya kapitlet. Spännande! Min egna paus är lång, på obestämd tid. Det är skönt men också nödvändigt. Jag går sönder annars, kroppen blir skör. Lyssnar nu i skrivande stund på vindens susande genom trädkronor, fåglarnas stämmor och känner dofterna.. allt det där som finns nära, som alltid funnits. Känner det så mycket mer nu när jag tar mig tiden att vara närvarande i och med naturen.. att inte dela den upplevelsen men annat än de invånare som bor i den är befriande. Släppa mobilen, kameran och förväntningar..

 • Lena skriver:

  Unnar dig all ledighet men måste ändå säga att jag verkligen saknar dina uppdateringar nu. Kanske kul att veta. Glad sommar!

 • Karin skriver:

  Hej!
  Välkommen tillbaka från vad jag hoppas var en fin och rogivande sommar.
  Nu har det gått en månad 😉 och jag saknar dina uppdateringar ser framemot att läsa det du skriver.

  Från en trogen läsare!

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.