Annons

Sommaren är din. Och min.Hur många sommarlov får vi tillsammans? Tanken svindlar när jag tittar på mina barn och räknar. Kan jag ha fem kvar med den äldsta? Kanske tio med den yngsta? Innan de trubbiga tonårshormonerna tar vid och kompisarna blir mer intressanta än mammas och pappas sällskap…

Jag har alltid haft bloggen igång under semestern, men i år prioriterar jag annorlunda. Jag vill kunna koppla bort jobbet. Helt. Utan minsta tvekan om jag tog tillvara på mina lediga veckor eller inte. Jag vill ge mina somrar till dem. Till oss. Medan jag har chansen.

Det står ju var och en fritt att göra det som passar en själv bäst, men kanske är jag inte ensam om att vilja ta en paus? Visst ligger det då något vilsamt i vetskapen att man inte kommer att missa en massa ifall man tar ett break från sina flöden under semestern? Därför tycker jag vi säger så. Här. Vi pausar en stund nu, så ses vi igen sen, i mitten på augusti.

Då väntar också ett omtag på Trendensers kanaler. Det är dags för utveckling och omvärdering av branschen. Men nej, oroa dig inte. Jag ska inte sluta blogga. Tvärtom. Jag kommer att skriva mer om inredning än jag någonsin har gjort. På ett sätt som ingen annan gör.

Vi ses då!

Kategorier:

Kommentarer

 • Kia skriver:

  Ha en fin semester, väntar med spänning på fortsättningen. Allt i din tid! ????

 • Märta skriver:

  Trevlig semester o h tack för en härlig o intressant blogg!

 • vita_margarita skriver:

  Helt rätt! Ha en bra semester, barndomen går inte i repris

 • Jessica skriver:

  Så sant. Vi är där nu, med tre tonåringar. Plötsligt med egna planer, egna jobb, egna vänner. Lyxen när de hänger med oss i stugan, inget att ta för givet längre. Sorgen i mig över detsamma. Stoltheten i vilka fina människor de är, att de klarar sig själv. Dubbelt. ♥️

 • Anna skriver:

  Ja, njut av din semester Frida, ordentligt!

 • Tove skriver:

  Det gör du helt rätt i. Njut!

 • Ingrid skriver:

  Helt rätt, du behöver inte vara orolig om att tappa följare för vi behöver också semester ????. Sund inställning.

 • Carolina skriver:

  Helt rätt val! Hoppas du får en underbar sommar!

 • Pernilla skriver:

  Härligt, ljuvligt, njut av din semester, det ska jag göra också och hjälpa sonen med det första egna boendet ????????

 • Jenny skriver:

  Helt rätt, faktiskt skönt som följare också! Ha en toppenbra sommar!

 • NinniLovisa skriver:

  Frida, ge Dig tiden…stunderna och lev med Din familj.
  Semester och återhämtning i stor dos behöver alla.
  Leva Vara Uppleva Känna Se…Tillsammans och i Egentid emellanåt.
  Ser fram emot sensommaren då Du är åter.
  Men nu önskar jag Dig en skön semestertid.
  Varma Kramar från NinniLovisa.

 • Johanna skriver:

  Såå rätt prioriterat!

 • Resfredag skriver:

  Sunt och ja, känner samma. Första sommaren jag tänkte ta uppehåll ett tag från bloggen. Ska bli spännande att se hur hösten kommer att se ut för dig och ditt skrivande.

  Njut av sommaren!

 • Hannah skriver:

  Så vettigt och bra!
  Ta hand om dig och familjen och njut! Du är så värd det!

 • Ann skriver:

  Bra initiativ. Så kan vi också ta skärmledigt 😉
  Och ses i augusti!

 • Emelie skriver:

  Frida, du är klok som en bok. Önskar dig en fantastisk sommar och ser så mycket framemot vad du har i görningen framåt hösten. Du är grym!

 • Hanna skriver:

  Njut av ledigheten och familjen! Se fram emot att fortsätta läsa din blogg i höst.

 • Iréne Börjesson skriver:

  Det gör du helt rätt i Frida.
  Njut av tiden med barn och make. Njut av att bara vara och känna friheten. Njut av livet, som det är just nu. Njut av allt du har.
  Vi finns här i höst och vi är otroligt nyfikna på vad det är för något spännande du har på gång då.
  Lev ditt liv på ditt bästa sätt.
  Kram på Dig
  Irene

 • Johanna skriver:

  Måste ge dig en eloge för detta. Det är väldigt uppskattat att du genom att respektera dig själv också respekterar vår tid. Missförstå mig rätt för älskar verkligen bloggar och det innehåll ni skapar för oss läsare men sommartid känner jag oftare att det blir en stress och bidrar till ångest att hålla koll på mina favorit flöden. Nu postar du sällan privata bilder men det är avkopplande att slippa jämföra sig med andras härliga liv och aktiviteter. Man ska inte jämföra sig men jag gör det ändå. Trots att jag försöker tänka på att INTE se titta på de härliga bilderna från många olika personer och jämföra dem med min också härliga men ofta ganska annorlunda tillvaro, kropp, boende, mat och hus med andras. Att surfa in och upptäcka att det inte finns något att läsa kan vara trist men också befriande för man tvingas göra annat och faktiskt vila från intryck och åsikter. Tackar alltså för det du inte gör som gör min ledighet lite härligare ???????? hur omvänt det än kan låta.

  • J skriver:

   Skriver som en kratta med mobilen och semesterhjärnan men hoppas du fattar mitt budskap!

 • Sofie skriver:

  Hej! Här kommer ett önskeinlägg inför kommande tider, efter sommarpausen såklart! Jag och min sambo ska bygga ett hus, 1,5 plan. Ungefär 200 kvm stort. Jag är så nyfiken. Hur hade du ritat upp en sådan planlösning för bästa möjliga resultat? Jag vrider och vänder på alla stenar för att hitta inspiration, men får bara tag i ”nyckelfärdiga” hus och där ser nästan allt likadant ut. Vill ju ha något som är extra mysigt, hemtrevligt och unikt!
  Vill även säga att din blogg är underbar. Ha en trevlig sommar!

  • Sara skriver:

   Hej Sofie!
   Jag kan tipsa dig om att kontakta en arkitekt som kan hjälpa er med era frågeställningar. Att rita upp en planlösning för bästa resultat är helt och hållet avhängigt av vilka behov ni har, vilket budget ni har att förhålla er till, vilka förutsättningar tomten har och vad detaljplanen ger för förutsättningar för byggnation på tomten. Bland annat.
   För bästa möjliga resultat bör ni alltså vända er till en arkitekt som är expert på just det ni efterfrågar.

   Jag önskar er all lycka till med ert framtida husprojekt!

 • Jill skriver:

  Vad glad jag blir när jag läser detta inlägg – så rätt! Ta hand om dig och din familj och ha en skön semester.

 • Ina skriver:

  Saknar dina uppdateringar men tycker du gjort helt rätt som valt detta spår i år.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.