Annons

DIY: Summer gift wrap

Vete syns överallt just nu. Och är lätt att få tag på.. Antingen kanske du känner en bonde och får lov att knipsa några strån, eller så gör du som jag och köper ett fång i en blomsterbutik. Säljs billigt såhär års och jag tänkte visa ett par saker man kan göra med dem. Först ut. Paketinspiration!Här ser du en närbild på hur jag knöt snöret på den övre modellen. Tidigare års presentinslagningar med oblekt papper kan du bl a hitta här (pappersblommor på paket) och här (The Kimono Fold) och här (dekorera med vit penna) och här (snörfågel)!


Foto: Frida Ramstedt, Trendenser.se

Kategorier:

Kommentarer

  • Linnea skriver:

    Tack för att du påpekar att man ska fråga bonde om lov först. Allt för många behandlar landet som en lekstuga när det är någons levebröd.

  • Lämna ett svar

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

    Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

    Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.