Annons

DIY: Snörfågel

Ett enkelt tips om du måste sno ihop en present lite snabbt och har snålt med material att tillgå. Klipp ut formen av en figur (en fågel t ex) av vanligt vitt skrivarpapper (eller kartong) och trä på ett snöre istället för att knyta en klassisk rosett. Klart på en kvart som det brukar heta och minst lika fint som massproducerat mönsterpapper.
Foto: Frida Ramstedt, Trendenser.se

Kategorier:

Kommentarer

 • Christine skriver:

  Älskar detta! Så fint

 • Jenny skriver:

  Så otroligt enkelt och fint:)

  Tack för tipset!

 • Lina Åberg skriver:

  Så vackert i sin enkelhet. Mera sånt här ????

  Sitter just nu och förfasas över en sjukt ohållbar DIY-trend som ploppar upp på Instagram just nu. Nämligen skumfog! Tänkte först, wow vad fräckt!. Tänkte sen säkerhetsdatablad, vad innehåller det och bör det finnas inuti hemmets 4 väggar. Jag har ingen plattform att påverka men blir så ledsen över dessa trender. Ämnen så giftiga som läcker ut i hemmet, från det man tänker är en cool konstnärlig installation. När inredaren tröttnat sådär om max 6 månader skickar hen det till soporna eller till loppis. Genom mina frekventa besök på second hand ser jag så mycket ”fast interior” som ingen vill ha.

 • Rebecka skriver:

  Superfint!

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.