Annons

DIY: Gör egna påsar

Såhär i fest- och kalastider slår jag nästan alltid in mina presenter på samma sätt. Men det är ju kul att variera sig och visa mottagaren att man ansträngt sig lite. Ett tips är att ha en rulle oblekt papper hemma. Låter trist men man kommer långt. Man kan till och med göra egna ”gift bags”!

Vik ihop ett ark så att sidorna möts på mitten, men går lite omlott. Limma ihop kanterna så att det bildas en platt ”papperstunnel”. Vik in botten och tejpa.

Vid behov dekorera med en färgad eller vit poscapenna. Klart!

Foto: Frida Ramstedt, Trendenser.se

Kategorier:

Kommentarer

 • DM skriver:

  Hej, gillar verkligen nya designen. Enkelt att läsa och orientera sig på sidan etc. I detta inlägg och det förra visas dock inte bilderna för min del. Ser bara ett ?. Har laddat om/provat på nytt etc. men ingen skillnad. Har inte varit med om detta på din sida tidigare. Kanske tillfälligt och/eller något i min ände som strular, men kanske bra att veta om det nu är så att fler upplever detta.

  • Frida Ramstedt skriver:

   Tack! Systemet/webbhotellet har typiskt nog någon driftsstörning ikväll men hoppas det ska ge med sig imorgon.

   • DM skriver:

    Hej, jag har fortf samma problem att se bilderna i dessa två inlägg när jag läser/ anv ipad, men inte telfonen (iphone), så att du vet.

 • Katarina Unemar skriver:

  Jobbar på hembygdsgården i Fagersta och i vår Handelsbod gör vi alltid paketen i oblekt papper, utan tejp och med hampasnöre samt ett litet bokmärke. Vi får många fina kommentarer om våra paket och det känns helt rätt för miljön!

 • Helena Björk skriver:

  Gillar dina DIY -inlägg. Jag brukar använda överblivna tygbitar att sy presentpåsar av.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.