Annons

Nyhet för mina Norska läsare!

Inlägget innehåller reklam för egen verksamhet


Jag är så glad för att flera bokhandlare i Norge har valt att ta in min nya Övningsbok (som släpptes i mars 2021), innan den ens har översatts till norska. Det tar jag som ett gott betyg! En glad nyhet även för dig som du bor i Norge och inte vill beställa den via Sverige pga tullar och andra krångliga avgifter.

Övningsboken är en perfekt sommarpresent att ge till sig själv. Uppgifterna som handlar om att lära känna sin egen smak och sitt eget hem tar ju en stund att reflektera kring och är en bra semesteraktivitet att sysselsätta sig med istället för att fippla med mobilen tänker jag.

Norsk? Nå kan du kjøpe Treningsboken via blant annet Tanums bokhandel. 
Du finner lenken her!

Svensk? Bor du i Sverige hittar du länk till återförsäljare här. 

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.