Annons

Tips till sovalkover och våningssängar

Jag fastnade för de fina fördragen och draperierna med tofsar, för att inte tala om det tjusiga ”fallskyddet” i de söta sovalkover som syns i ett hus som är till salu i Brevens bruk via Historiska hem just nu. Klicka här för att se hela objektet. Det är något Carl Larssonsskt över det hela. Men idéerna tåls ju att användas oavsett om man har lika lantligt eller ett mer modernt hus. Fin idé för våningssängar och platsbyggda lösningar i barnrum?

Foto: Lina Östling
Styling: Stories by Chaundy
Mäklare: Historiska hem

Kategorier:

Kommentarer

  • Agata skriver:

    Men asså, nedre bilden.. vilket drömmigt läskrypin!

  • Lämna ett svar

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

    Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

    Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.