Annons

Hemnetgodis: Tillfällig klädförvaring

Vad gör man av kläder som är för rena att tvättas men för smutsiga att läggs tillbaka i garderoben. Som kanske bara behöver någonstans att vila över natten. Jag har dammsugit Hemnet och samlat ihop en mixad påse gott och blandat med tittgodis och idéer på det temat från objekt som är till salu just nu. Hoppas du hittar något som kan inspirera!


Adress:: Maria Prästgårdsgata via Historiska hem Foto: Östling Styling: Rydman

Så fint med en gammal avlutad stol som stod som herrbetjänt i sovrummet. Praktiskt för att hänga av sig kläder eller stapla prydnadskuddarna på vid läggdags. Och ett sätt att få användning för udda arvegods och enstaka loppisfynd.


Adress: Stenbocksgatan 2 via Bolaget Foto/styling: Ej angivet

Om ni klickar på länken ser ni fler bilder från objektet som visar idén ännu tydligare. En låååång rad med knopplister, från vägg till vägg.


Adress: Kabelgatan 13 F via Stadshem Foto: Jonas Berg Styling: Ej angiven

Sätt snören i hålen på hyllkonsollerna för att surra fast en kapad rundstav till hängande galgar. Fin öppen klädförvaringsidé till en walk in closet eller till den trångbodda (med snygga kläder).


Adress: Engelbreksgatan 5 via Stadshem Foto: Jonas Berg Styling: Izard Hoyer

Fina väggkrokar intill sängen och en rund galge (liknande finns här) där man kan hänga fler plagg.


Adress: Engelbreksgatan 5 via Stadshem Foto: Jonas Berg Styling: privat + Izard Hoyer

Gränsar till garderobslösning, men kan ändå inte låta bli att visa denna dolda förvaringsyta som gömts bakom takskenor och långa linnegardiner. Dämpar akustiken och ger plats för en rad låga byråer också. Smart!

Kategorier:

Kommentarer

 • Ninni skriver:

  Hej Frida och läsare,
  Bra inlägg gällande kläder som är använda och som kan användas igen, men som man inte vill lägga eller hänga in i garderoben.
  Jag vill tipsa om Hay’s Loop Stand som finns i flera kulörer. Den är flyttbar, smidig och estetisk i mina ögon. Den tycker jag är så bra och funktionell.
  Hälsningar från Ninni.

 • Sofia skriver:

  Jag vill gärna slippa se de halvsmutsiga kläderna och har en över-dörren-knopphängare på baksidan av sovrumsdörren där jag hänger kläder på galgar och vissa saker i tygpåsar.

 • Malin skriver:

  En ommålad pianopall rymmer både makens och mina kläder av det slaget. Pallen står i klädkammaren men går säkert att få in på andra ställen!

 • Sandra skriver:

  Jag vill, precis som Sofia, slippa se de använda kläderna så jag har dels ett tomt hyllplan längst ner i vår skjutdörrsgarderob där de kläderna temporärt får ”bo”, dels en knopplist bakom våra täta gardiner (där största delen av gardinen hänger framför vägg, inte fönster).

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.