Annons

Pressklipp: Första recensionen av Övningsboken

I helgen publicerade tidningen Rum en recension av min nya Övningsbok i inredning och styling. Den har fått en del publicitet i dagspress, men det är första gången en inredningstidning öht lyfter boken (trots att den nu sålt motsvarande tre normalstora ”förstaupplagor” på en månad). Jag vet inte om alla skulle ta det som en komplimang att liknas vid SVT’s Sverker Olofsson, men i det här sammanhanget gör jag nog ändå det. Branschen behöver ju knappast mer svepande ordalag i alla fall. Du kan läsa artikeln online om du klickar här.


Foto:  Lisa Marie Mannfolk Eklund för ByRum

Kategorier:

Kommentarer

 • Johanna skriver:

  Jag tycker Övningsboken är suverän. Uppskattar att få konkreta tips och hjälp att förstå hur jag ska komma runt mina utmaningar. Behöver verkligen inte fler reportage från malliga kändisar som visar upp sina perfekta bostäder och liv…. Vad hjälper de mig? Din bok är genial!!

 • Anne skriver:

  Att liknas vid Sverker är absolut en komplimang! Någon som reder ut i oredan och sätter ljuset där det behövs. 🙂

 • S. skriver:

  Journalisten skriver ”det finns ingen anledning att uppfinna hjulet hela tiden”. Jag skulle snarare säga att det ”inte finns någon anledning att göra hjulet fyrkantigt om runt rullar bättre”. Så glad för allt du lär ut till oss som inte jobbar med inredning på daglig basis utan bara vill förstå och förbättra. Din blogg och dina böcker har gjort stor skillnad för mig i hur jag ser på mitt eget hem ❤️ TACK!

 • Pernilla skriver:

  Ta det som en stor komplimang! Efter att ha kommit igenom kapitel två så fick jag sån lust att gå igenom förvaringen här hemma, ser på rummen på ett helt annat sätt sen om det blir 2:8 när jag är klar återstår att se.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.