Annons

Kalligrafikurs på Hönö

Inlägget innehåller reklam för/info om min nya bok

Idag har jag gjort något helt fantastiskt. Jag har gått en textningskurs ute på Hönö. Handstilen är viktig oavsett, kan jag tycka, men nu när personliga dedikationer har blivit en del av mitt arbete stressar det mig något oerhört varje gång någon vill ha en signerad bok och det känns som att jag förstör den med min spretiga hälsning…


Därför blev jag så glad när Johanna hade fått nys om att man kunde anmäla sig till en kurs i textning ute på Hönö. Efter två ombokningar pga covid var det äntligen dags idag. Och vädret kunde ju inte ha varit bättre. Här satt vi – på armlängs avstånd – med utsikt mot det glittrande havet.


Utrustade med stift och bläck, tuschpennor och tid har jag övat, övat och övat under ledning av Charlotta Folkelind. Obs! vi betalade fullpris för kursen (1200 kr inkl material) och är inte sponsrade på något sätt. Jag är bara så himla glad att jag gjorde slag i saken. Det var så otroligt roligt och nu känner jag mig mer än redo att ta mig an signeringspennan igen. För den här veckan smäller det ju! Från och med idag börjar nämligen min nya bok att packas upp i inredningsbutikerna och bokhandeln runtom i landet!


På eftermiddagen plingade det till av ett sms från min förlagschef. På sista bilden kan ni se hur det såg ut när hon passerade skyltfönstret hos Akademibokhandeln i Lund. Min Handbok i inredning och min nya Övningsbok i inredning – front row. Hurra! Det är nypa-sig-i-armen-pirrigt och kul! Jag måste bara landa hemma i kvällsbestyren nu, men lovar att berätta mer om boknyheten och konceptet imorgon under mer uppstyrda och formella former.


Foto: Frida Ramstedt, Trendenser.se och sista bilden Roos Tegnér

Kommentarer

 • Maja skriver:

  Förstår att det måste kännas stort, det ÄR stort! Grattis, och framför allt mycket bra jobbat!

 • Johanna skriver:

  Hurra hurra så kul! Ser fram emot mitt ex som jag förhandsbeställde i mars.

 • Monnah skriver:

  Vilken duktig lärare, och vilken fantastisk kurslokal! Vad roligt att du får uppleva glädjen med skönskrift. ❤️ De två övningsböckerna jag beställde har kommit och skickats vidare till sina mottagare. SÅ BRA! Hade inte förväntat mig något annat, men boken är faktiskt ännu bättre än jag hade tänkt mig.

 • Frida skriver:

  Heja dig!

  Jag skulle verkligen behöva en sån kurs – jag kallar min handstil för sekretess: det är bara jag som kan tyda den…

 • Emelie skriver:

  Fick hem den nya boken häromdagen några veckor efter jag beställt din första! Ska flytta in till mitt första hus i sommar och planerar att använda de båda flitigt! Känns verkligen SÅ roligt och spännande att ha dessa böcker att utvecklas med åren som kommer????

 • Så härligt med kurs. Ser ut som en underbar dag att sitta där och lära sig, öva och titta på utsikten.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.