Annons

Hemnetgodis Tjärhovsgatan

Jag fastnade för så många fina detaljer i den här pärlan till lägenhet som är tull salu på Tjärhovsgatan 3, på Söder – via Bjurfors Stockholm. Mjuka färgövergångar dessutom. Vackert fotad av Peo Bengtsson Photography.
Foto: med tillåtelse av Peo Bengtsson Photography och Bjurfors Stockholm

Kategorier:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.