Annons

Hemnetgodis på Prinsgatan 10 A

Jag visar inte lägenheter som är till salu via Hemnet lika ofta som jag gjorde förr. Men då och då dyker det upp objekt som man inte kan låta bli att dela vidare. Som denna femma i Linnéstan i Göteborg, via Alvhem. Kolla in Prinsgatan 10 A för lite visuellt lördagsgodis.


Jag får ofta frågan om jag röstar på matt eller blankt kakel i kök. Det beror helt på hur ljuset faller. Jag tycker den här bilden är ett bra exempel på det. Strukturen i handslaget kakel kommer verkligen till sin rätt såhär, med glans och sidoljus.


Kolla in bostadsannonsen för fler bilder på detta rum.


Morristapeter i hallen och fina tavlor i sovrummet.


Foto: Alvhem mäkleri

Kategorier:

Kommentarer

  • Anne skriver:

    Hej, Jag undrar om du – eller någon som läser – har en idé om varifrån mattan kommer.

  • Lämna ett svar

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

    Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

    Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.