Annons

Favoriter från Markslöjd

Inlägget är reklam för Markslöjd

Visste du att Markslöjd grundades redan 1963, i natursköna Marks kommun mitt mellan Varberg och Borås? Idag är det ett av Nordeuropas ledande belysningsföretag och från att tidigare ha producerat delar av sortimentet i Asien tar de nu hem hela sin produktion till Europa. Från och med 2020 har de även utökat sortimentet med inredningsdetaljer och jag fick välja ut tre favoriter till studion på Spinneriet.

Erbjudande! Under mars månad har Markslöjd en kampanj med 15% rabatt på inredningssortimentet (gäller ej belysning). Rabatten är avdragen i webbshoppen, ingen kod behövs.*

Ann Ringstrand, en av grundarna till modevarumärket Hope har gjort en pläd i mix av ylle och kashmir (storlek 130×180 cm) som nyligen vann Svenska designpriset. Tillverkad i Italien.


Monika Mulders nya vaskollektion för Markslöjd är konstruerad med små trappsteg som man kan använda som stöd för kvistar och buketter. De små avsatserna gör att du inte behöver ha en stor bukett för att fylla dem, det räcker med en enkel kvist. Allt glas tillverkas för hand i Polen.


Emelie Gröndal som är utbildad på Capellagården på Öland och på HDK (Högskolan för Design och Konsthantverk) i Göteborg har skapat vasen EIA som har en perfekt form för att passa på smala fönsterbänkar eller på ett matsalsbord, en byrå, bokhylla eller ett sideboard. Vasen funkar lika bra för snittblommor och kvistar som torkat gräs och frökapslar. All Markslöjds keramik tillverkas för hand i Portugal.

*Inlägget var reklam för Markslöjd
* Rabatten 15% gäller t o m 31/3 2021. Läs mer på Markslöjds hemsida.

Kommentarer

 • Minna skriver:

  Åh så mycket fint!
  Min personliga favorit är glasvasen med ”trappsteg” ???????? Så smart!

 • Hannah skriver:

  Hur bred är den vita vasen? Så fin!

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.