Annons

DIY: Konst av bakplåtspapper

Eftersom mina tidigare blogginlägg om hur man enkelt kan skapa egna tavlor har varit uppskattade fortsätter jag på det temat i vår. Konstverk med oregelbundenhet och struktur gör sig ofta bra i moderna bostäder med många räta linjer som är lättlästa för ögat. För att göra något liknande behöver du bakplåtspapper, sax, limpistol, tid och tålamod! Perfekt sportlovspyssel?


Foto: Frida Ramstedt, Trendenser.se

Kategorier:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.