Annons

DIY: Streckteckningar

Upplever du att du inte kan teckna och rita på frihand? Testa att strecka motiv istället. Träd, blommor, blad, mönster, ifyllda konturer av vad helst. Ett annorlunda sätt att skapa motiv som kan bli allt ifrån ett kort till någon som fyller år eller en tavla att hänga på väggen? Dessutom en avkopplande syssla medan man lyssnar på en podd eller pratar i telefon med en kompis. Kontemplativ konst och ett DIY-tips att rekommendera!


Foto: Frida Ramstedt, Trendenser.se

Kategorier:

Kommentarer

 • Emma skriver:

  Men så fint!

 • vita_margarita skriver:

  Jättefina!

 • Ingela skriver:

  Köper du skissen menar du?
  Isåfall var?
  Superfina! Första gången jag blev pysselsugen i mitt liv 😉

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.