Annons

DIY: Grytlockstavla

Känner du dig osäker på att teckna på frihand men ändå vill testa att göra en egen tavla. Kolla in det här tipset som jag ursprungligen såg på Pinterest! Så enkelt och kul. Ta fram ett grytlock och en linjal. Rita ett långt streck på mitten av papperet med en svart tunn tuschpenna. Sedan använder du grytlocket och en blyertspenna för att markera former längs strecket. Vrid sedan på linjalen och fyll formerna med svarta streck. Sudda blyertskonturerna – klart! Perfekt pyssel med en podd i öronen, sen har du ett färdigt konstverk på en kväll!


Foto: Frida Ramstedt, Trendenser.se

Kategorier:

Kommentarer

  • Lisa S skriver:

    Kul! Var kommer den fina krukan från? Lisa S

  • Lämna ett svar

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

    Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

    Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.