Annons

Up & coming: Pernilla Frimodig

Har ni sett @pernilla_frimodig som målar de mest fantastiska akvareller? Hon lyckas fånga känslor i bostäder och inredningar – som är svåra att klä i ord. Och att specialbeställa en målning av sitt egen hus kostar bara 1200 kr… En helt fantastik sak att ge bort i julklapp eller födelsedagspresent eller bröllopsgåva eller företagsgåva. Och ändå – trots att hon tecknat av massor av kända influencers hem, så har hon bara 524 följare! In och kolla Pernillas alster.


Känner ni igen? Hemma hos Krickelin.


Elsa Billgrens fina Gotlandshus.


Hemma hos Malin Persson.

Kategorier:

Kommentarer

 • Katrin Bååth skriver:

  Åh jaaa, Pernilla är makalös. ????????????????????????????????

 • Britta skriver:

  Vad fint!!!????

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.