Annons

Instalove: @faringsohuset

På Färingsö i Mälaren finns ett hus och ett ljus som sällan skådats. Kolla in kontot @faringsohuset på instagram. Knappt 1000 följare men ett innehåll som gör en pirrig av inspiration. Så vackert både inne och ute och den anonyma personen som postar bilderna kan verkligen konsten att fånga solkatter. I dubbel bemärkelse. Hade så svårt att välja bilder så det blev en lååång scroll. På instagram hittar ni mer. Följtips! @faringsohuset
Foto: @faringsohusetpublicerade med tillåtelse av

Kategorier:

Kommentarer

  • Josefin Netz skriver:

    Det är fotograf Malin Croppers magiska hus!

  • Lämna ett svar

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

    Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

    Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.