Annons

@trendenser_garden

Sådant man gör när man har lämnat in sitt bokmanus och plötsligt tycker det känns som att man har oceaner av tid och energi? Skapar ett nytt instagramkonto med fokus på sin nya hobby. Trädgårdstips för nybörjare! Det finns ju redan mängder av konton för trädgårdsentusiaster och odlingsexperter, men jag har sällan samma tid och kunskap, eller bostadstyp som dem. Jag vill bara lära mig hur man kan skapa ett härligt häng kring ett nyproducerat hus när man är mitt i småbarnsåren. Häng med från början! @trendenser_garden

Kommentarer

 • Astrid skriver:

  Nej men, jag tänkte: undrar om trendenser har kommit med något trädgårdsinlägg? Och så har du startat ett helt konto! Gissa om jag blev glad!!! Ska bli så kul att följa. Kram ????

 • Astrid skriver:

  Nej men, jag tänkte: undrar om trendenser har kommit med något trädgårdsinlägg? Och så har du startat ett helt konto! Gissa om jag blev glad!!! Ska bli så kul att följa. Kram ????

 • Sanna skriver:

  Gjorde min dag när jag hittade ditt nya konto! Ska bli så roligt att följa.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.