Annons

Till salu i Norra Bohuslän

Nämen vad säger ni? Här skulle man väl kunna slänga sig i soffan efter en jobbvecka, med en sprakande brasa i bakgrunden och havet som tavla på andra sidan fönstret. Oavsett säsong. Vilket veritabelt drömhus! Med den här arkitekturen behöver man inte vika sig dubbel med inredningen. Jag hade kryddat befintligt möblemang med Moois Heracleum, några Bestlite-golvlampor intill soffan och pendlat ljus över matbordet. Men thats it. Säljs underhand via ESNY och ligger i norra Bohuslän. Dienesengolv och kök från Boffi skvallrar om prislappen. Men, om någon av er skulle slå till. Bjud gärna in mig på ett glas som tack för tipset.
Foton: publicerade med tillåtelse av ESNY
Mäklare: Ludde Lundgren

Kategorier:

Kommentarer

 • Tina skriver:

  Jag må vara okunnig i ämnet – eller bara alldeles vanlig ???? – men jag skulle gärna vilja veta vad som kan ligga bakom att man vill göra en s.k. ”underhandsförsäljning”. Kan någon förklara för mig?

  • Frida Ramstedt skriver:

   Min gissning; Har man en bostad som är så här pass unik handlar det snarare om att matcha bostaden med rätt köpare till rätt pris – än att få till en budgivning. Det är också vanligt att kändisar och offentliga personer vill ha mer diskretion och därför avstår att lägga sina objekt på Hemnet. Mäklarna har ofta spekulantregister på den här typen av bostäder så de fiskar inte köpare på den öppna marknaden på samma sätt, som för ett ”vanligare” objekt.

 • Emma skriver:

  Fint! Och vilken utsikt!

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.