Annons

Hemnetgodis: Kyrkogårdsvägen 43 Enskededalen

Ni som följer henne har knappast missat, men för er som eventuellt inte gör det – kokboksförfattaren och inspiratören Sofia Wood (med familj) har bestämt sig för att flytta från Stockholm till Norrköping och säljer nu den finaste av karameller till lägenhet i Enskededalen med adress; Kyrkogårdsvägen 43. Fler bilder här!
Foto: lånade från Husman Hagberg

Kategorier:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.