Annons

3 bra – 3 dåligaNär jag klev ut från bilen vid parkeringen på Spinneriet imorse knastrade det under skosulorna och jag möttes av denna vackra syn. Frostigt sockriga grenar och gräs i glittrande ljus. Isande kallt förvisso, men en fröjd för ögat. Jag rensar huvudet inför helgen och ger er tre bra och tre dåliga – från min arbetsvecka som gått. Vi börjar med de trista:

3 x Dåligt
– Jag hyrde ut min studio förra veckan för en stor foto- och filminspelning till en känd klädkedja. Öppnade studion idag och möttes av en sorgsen syn. Min fina soffa har blivit fullständigt demolerad. Båda armstöden är knäckta nu pga vårdslöst hanterande. Jag vet ju att det går att laga, men jag bli ändå ledsen. För möbelns skull. En olycka kan förstås hända, men slarv och meningslöst slitage har jag absolut noll tålamod för. Det skär i mig när folk inte har respekt för andras saker.

– Har tackat nej till ett erbjudande om att bli ambassadör för skönhetsingrepp. Alltså det var inte spam, utan en rent affärsmässig förfrågan. Jag känner att jag får vakta mina ord här, jag dömer absolut inte den som funderar på att justera något på sig själv, men fasen vad kränkande det kändes att få den frågan från någon annan. Jag hade inte velat överhöra tankegångarna när de spånade på passande influencers till den kampanjen…

– ”Black Friday spammandet”. Är det bara jag som fått mängder av reklam-sms i år? Kan jag ha köpt någonting någonstans där jag omedvetet har godkänt att man säljer mitt telefonnummer vidare, eller är det här någon ny grej? Har känt mig anfallen av erbjudanden från alla håll idag.

3 x Bra
Dagens næringsliv har förlängt mitt kontrakt med Boligskolen i deras helgbilaga! Det gör mig så oerhört stolt och glad. Men handlar inte om jobbuppdraget, även om det givetvis är en fjäder i hatten och viktig med inkomster i dessa knasiga tider. Snarare om möjligheten att få breda ut sig i Norges största affärstidning – på ett uppslag i veckan- för att diskutera inredningskunskap. Det är helt ovärderligt.

– Rättigheterna till min bok har sålts till ytterligare ett land. Next stop: Ukraina! Samma sak här som punkten ovan. För varje nytt land, innebär ju en ny marknad som nås av budskapet om vikten av logiken bakom estetiken.

– UK och US har beställt omtryck av boken. Redan! Jag behöver inte upprepa mig. Ni förstår varför jag kommer fira ikväll.

Kategorier:

Kommentarer

 • Lisa S skriver:

  Underbart heja dig. Men S Å tråkigt med soffan. Mkt respektlöst Kram Lisa S

 • Maria skriver:

  Så glad för din skull för de 3 x bra! Grattis och så välförtjänt! De tre dåliga kommenterar jag inte… de gör mig bara irriterad!

  Önskar dig en fin helg!

 • Sofia skriver:

  Den sista punkten gjorde mig så himla glad. Förstår verkligen att du ska fira. Gratulerar!

  PS. Jag tycker det är roligt att höra hur det går för boken utomlands. Fortsätt uppdatera oss ❤️

 • Minna skriver:

  Hoppas känslan av de bra sakerna övervinner de 3 dåliga. Önskar dig en lugn och fin helg!!

 • Michelle skriver:

  Fy så tråkigt med soffan! Blir också trött på människor som inte kan vara försiktiga med andras saker.

  Men, så mycket positivt att fira! Grattis!

 • Att du väljer dina samarbetspartner med omsorg o förklarar varför du väljer bort vissa är det som gör dig så unik o ärlig. Att du står rakryggad för ditt ”oliktänkande” gör dig ännu mer unik. All lycka i det du företar dig med, heja dig Frida????????????????????????

 • Monika Bällgren skriver:

  Heja dig????????????????! Gläds som du över att din klokskap och sundhet kring heminredning sprids! Glad advent❄️!

 • Maria skriver:

  Heja Frida! Så roligt att läsa om dina framgångar. Blir arg när jag läser om soffan. Så dåligt av dem att inte vara rädda om dina saker! Skicka dem en rejäl räkning.

  Önskar dig o din familj en härlig första advent!

 • Lotta skriver:

  Grattis till dina framgångar!
  Önskar alla här inne en fin 1a advent.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.