Annons

Up & coming: @Bonnibonne

Har ni koll på Shalony van Stralendorffs och Emelie Ivarssons nystartade (och norrlandsbaserade) Bonnibonne? I maj lanserade de ett bokasin; ”kontur vol 01” som ska inspirera till en mer långsam livsstil och som innehåller 14 recept baserade på vildplockade råvaror från skogen varvat med inredning- och stillebenfotografier med unika produkter som de tillverkat i samarbete med Norrländska producenter. Om ett par veckor släpps den även i engelsk upplaga.


De har också några produkter till försäljning som i största möjliga mån tillverkas i samarbete med lokala hantverkare, med kvalité i fokus. Bland annat ätpinnar som är handgjorda av masurbjörk, en vacker osthyvel och värmebeständiga underlägg i ekologisk hampa. De håller även i skogsevent och lär ut kunskaper om det ätbara i naturen. Våren 2021 kommer deras första möbelkollektion. Så drivna, så unika och så formstarka! Följ dem på instagram via @Bonnibonne


Foto: bonnibonne.com

Kategorier:

Kommentarer

 • Fine Little Day skriver:

  De är fantastiska! Finns en liten film från ett besök vi gjorde hos dem för precis ett år sedan här:
  https://www.finelittleday.com/sv/campaign/vandorff-sv/

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.