Annons

DIY Art – Papper med grov gräng

De tips jag tidigare har visat på temat hur man enkelt kan skapa sina egna konstverk till väggarna, även om man inte anser sig vara konstnärligt lagd, har varit uppskattade. Så här kommer ett till, som de flesta klarar av. Kanske något att prova på höstlovet? Precis som med det mesta gör en bra bas stor skillnad. Investera i ett handgjort pappersark med rivna kanter och ”grov gräng” som det kallas på fackspråk.

Du behöver:
– Maskeringstejp
– Linjal
– Blyertspennor
– Sudd
– Valfria färger (vattenfärg kräver lite mer precision än akryl)

Rama in ytan du ska måla med maskeringstejp, så att du får skarpa ytterkanter på ditt motiv. Skissa ut valfria former innanför rutan och lämna lite vitt tomrum mellan färgfälten. Fyll i med dina kulörer. Låt torka. Ta bort tejpen. Glöm inte att signera nere i hörnet när du är klar, så ser det ännu lite proffsigare ut. Klart!


Foto: Frida Ramstedt, Trendenser.se

Kategorier:

Kommentarer

 • Lina skriver:

  Så fint! Detta ska jag verkligen testa!

 • Emma skriver:

  Jättefin!

 • Sandra skriver:

  Superfint, så bra tips! Om man får önska skulle jag vilja ha en pinterestknapp på din blogg så man lätt kan spara sådana här fina tips. Eller är det jag som inte fattar hur man gör…?

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.