Annons

Hemnetgodis: Ymervägen 24

Kolla in sekelskifteshuset på Ymervägen, till salu via Wrede. Även om det kanske är få som har budget att köpa ett sådant hus så kan man ju alltid inspireras av inredningen. Köket till exempel. Så fint med platsbyggd bänk och grönt mot gräddigt. Lika fint i nyproduktion. Alla bilder här!
Foto: Wrede

Kategorier:

Kommentarer

 • Anne skriver:

  Hej,
  Vet du var hissgardinerna kommer ifrån?
  Har du annars tips på fina och liknande? Lite trött på Himlas( har dessa redan i andra rum). Tack om du hinner svara 🙂

 • Pernilla skriver:

  Hej! Jag har också en fråga???? Vet du möjligtvis vilket märke det är på mattan under matbordet? Håller tummarna….

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.