Annons

Up & coming: Julia Lillqvist

Kolla in Julia Lillqvist (född i Jakobstad, Finland) som gör superfina broderade mönster på dukar, servetter, lampskärmar, kuddfodral m.m. Allt gjort av återvunna tyger. Man kan beställa direkt från hennes webbshop och följa henne på instagram: @shop.julialillqvist ”Every time you buy from a small business, an actual person does a little happy dance.”  Värt att tänka på i dessa tider.


Foto: @shop.julialillqvist

Kategorier:

Kommentarer

 • Julia skriver:

  Tusen, tusen tack Frida! All uppmuntran betyder extra mycket just nu då det innebär att jag kan fortsätta skapa ????????

 • Anna-Maria skriver:

  Vilket fint hantverk! Älskar humlorna och harsyran ????Å så extra roligt att hon också härstammar från Jakobstad, precis som jag!

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.