Annons

Hemnetgodis: Viktor Rydbergsgatan 25

Ge mig 15 år. Barnen har flugit ut. Någon kanske pluggar vidare, så vi vill ha nära till universitetet i hopp om spontanbesök och sporadiska övernattningar. Niklas jobbar fortfarande i Örgryte och jag kan sitta hemma och skriva. Då är min drömadress inte Göteborgs mest ombloggade område Linné – utan nedre Johanneberg. Helst Viktor Rydbersgatan eller Terassgatan. Nära centrum, ändå lummigt avskilt. Stora pampiga hus som vilar på en grön kulle med utsikt över hela stan – några minuter från Avenyn och min första lägenhet i Göteborg. En platsbyggd bokhylla på det, rum i fil och (skönare) läsfåtöljer. Done deal. Här har ni en bra grund. Just nu till salu hos Ahre – Viktor Rydbergsgatan 25!


Foto: Ahre

Kategorier:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.