Annons

Hemnetgodis: Lilla Södergatan 15

En bit nutida inredningshistoria är till salu. Nämligen fastigheten med norrgavel där självaste Norrgavel grundades på 90-talet. Kolla in Lilla Södergatan 15 i Lund via Våningen och villan. Familjen Richter flyttade därifrån för många år sedan och möbleringen är förstås en helt annan än då men visst anar man spår av de tidigare ägarna i det väggfasta?
Foto: Våningen och villan

Kategorier:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.