Annons

Glad påsk!

De här äggen är färgade med te och gummiband runt vita ägg (som jag tipsade om i det här inlägget). Superenkla att fixa själv. Och fina med den här servettbrytningen i form av kaninöron som jag gjorde för några år sedan. Glad påsk!
Foto: Frida Ramstedt, Trendenser.se

Kommentarer

 • Max skriver:

  Så vackert!

 • Sabina skriver:

  Tack för bra inspiration med gummisnoddarna. Barnet tyckte det var så roligt att göra! Kokade äggen i gurkmeja och de fick en ljusgul färg. Enkelt och snabbt.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.