Annons

DIY: Påskljus

Tidigare idag visade jag upp fler idéer på vad man kan göra av alla äggskal som blir över vid påskens bakande och matlagning – på mitt instagramkonto. Testa att stöpa egna små ljus i skalen! Kolla in @trendenser för en mer utförlig beskrivning i filmformat. Jag har gjort dessa med hjälp av veken och av stearinet från ett vanligt värmeljus. Var alltid försiktig med eld och heta vätskor. Lämna aldrig ljus obevakade och tänk på var du ställer dem så att underlaget inte börjar brinna.


Foto: Frida Ramstedt, Trendenser.se

Kommentarer

 • Karin skriver:

  Vad är det för vätska i burken?
  Jättefina!

  • Frida skriver:

   Alltså AHA nu förstår jag vad du menade…. Det kanske är lite otydligt på filmen, men vi hade smält några ljus redan i vattenbadet – innan vi stoppade i det sista – så därför kanske det ser ut som vi lägger det i en vätska. Sorry sorry! Man har bara 30 sekunder på sig så blir lite hastigt men hoppas detta förtydligade ????????

  • Frida skriver:

   Stearin (köper aldrig paraffinljus).

 • Linda skriver:

  Vad kommer brickan ifrån? Jättefin! Trodde först det var äggkartong men ser ju att det är nåt helt annat!

  • Vi uppskattade verkligen detta inlägg flera påsken när vi var nyöppnade med nylanserad webbutik. Äggflaken/äggfacken fick en så stor efterfrågan att alla tog slut och keramikern fick tillverka fler mitt under påsken. Äggfacket kommer ifrån Stilbyrån med webbutiken https://Stilbyran.com De finns i tre olika storlekar och säljs fortfarande. Inför påsken 2022 är vi bättre förberedda och har många i lager. Stort tack än en gång! Hälsningar Therése, Stilbyrån’s ägare

   • Frida Ramstedt skriver:

    Jag känner att jag vill förtydliga att det här inte var något samarbete. Jag köpte mitt äggflak från Little Eco på Spinneriet, som också säljer flaken från @charlotteskeramik

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.