Annons

Stylingknep: Lura ögat med takhängda gardiner

Har du normal takhöjd och måttligt stora fönster kan ”gardintricket” vara ett effektivt sätt att lura ögat så att rummet uppfattas lite rymligare än det egentligen är. Nedan ser du samma fönsterparti, men med tre olika längder och placeringar av gardiner/skena. Kom också ihåg att det är väggen, inte fönsterglaset, som ska täckas av tyg om du vill släppa in mycket ljus!

Kategorier:

Kommentarer

 • Elisabet skriver:

  Intressant! Har du tips på hur man hänger gardiner om man har snedtak/öppet till nock och fönster mitt på väggen? Det är ju svårt att hänga gardiner på sned skena… tacksam för alla tips!

  • Irene Börjesson skriver:

   Jag vill också veta. Visst är det svårt att få det snyggt när man har snedtak.
   För övrigt älskar jag verkligen din blogg, Frida!

 • Britt-Marie Hening skriver:

  Skulle också vilja veta, då jag har fönsterparti som möts på mitten i hörn och den ena delen hamnar i snedtak och den andra i normal takhöjd. Var sätter jag gardinerna ?

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.