Annons

Inredningsnyheter v. 4/2020

Söndag igen och dags att runda av veckan med ett nyhetssvep. Här är en summering av de senaste branschsnackisarna och inredningsnyheterna från Skandinavien v 4 / 2020!

Artilleriet KitchenArtilleriet och Tre Sekel har lanserat ett nytt kök av svenskt trä i veckan. Fler bilder här! Otroligt fin finish och så vackra materialkombinationer!

Boråstapeter
Boråstapeter har lanserat kollektionen Falsterbo III består av 38 tapeter som är tillverkade i Boråstapeters egen fabrik i Borås.


Från och med februari 2020 erbjuder Hotel At Six i Stockholm ett nytt ”long stay-koncept” som man kallar At Six Residences. Den som söker ett personligt hem för en tillfällig men begränsad tid kan välja mellan 32 lägenheter intill hotellet på Brunkebergstorg i Stockholm. 


Åhléns har släppt inspirationsbilder på sin nya vårkollektion. Bland annat snäckor i keramik (för er som blev nedslagna av förra veckans debatt).

spegel
Köpenhamnsbutiken Stilleben fortsätter att utveckla egna inredningsdetaljer. Sist ut i raden är denna nya inramade spegel från Stilleben Architects.


Levande ljus är inte så bra för klimatet men ger en skön känsla av hygge till hemmet. Rosendahl har lanserat Soft Spot LED som försöker att imitera stearinljusens flammande egenskaper, kan laddas via USB och lysa i 15-18 timmar på en laddning.

Notiser
– Krickelin har sålt sin del i FGL
Ellos Home söker ny designchef
Royal Design stänger sin butik i Jönköping
– Kaj Boyesen lanserar produkter för bebisar

Till sist veckans mest uppmärksammade Hemnet-objekt. Kolla in de nya radhusen i Rundkyrkoallén i Bromma. En veritabel orgie i mörka träslag. Styling @erikbratsberg foto Adam @kronfoto. Alla bilder här!

Foto: Pressbilder från respektive företag som anges i texten

Kommentarer

 • Josefine skriver:

  Jag tycker så mycket om när du ifrågasätter – i detta fall träslag och opraktiska kök. Det hjälper mig att ifrågasätta vad det är jag ser. Fortsätt så!

 • Mie skriver:

  Soft Spot lampan var fin, men om den ska säljas som ett bra miljöval hade det väl varit rimligt att LED källan hade varit utbytbar, vilket inte verkar vara fallet.

 • Petra skriver:

  På tal om likheter mellan produkter.. är inte dessa nya tapeter förvillande lika Hanna Wendelbo´s design ?
  Hade jag inte läst texten hade jag gissat på Wendelbo direkt..

  Vackert dock !
  MVH Petra

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.