Annons

DIY: Julkrans med torkade apelsinskivor

Minns ni det här inlägget från ifjol där jag berättade om hur man enkelt kan torka apelsinskivor på eftervärmen av sitt pepparkaksbak och det här inlägget om bra budgetfynd för smidesringar /stommar till egna julkransar. Lägg ihop dem två och vips har du en ny variant på DIY-dekoration du enkelt kan fixa själv. En julkrans med torkade apelsinskivor!


Foto: Frida Ramstedt, Trendenser.se

Kommentarer

 • BM skriver:

  Åh, så vackert! Tack för det tipset!

 • Kalle skriver:

  Förstår inte när du beskriver
  smideskransar som till den med apelsin skivor. Vad andvänder man till den ? Jättefin!

 • Maria Edvardssin skriver:

  Attans att jag inte såg detta förrän efter jul…
  torkade ju apelsiner, men de fick bli en mobil av dem..
  Men nästa jul kanske ☺️

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.