Annons

Lookalikes: Barnbestick

Gense är Kunglig Hovleverantör och vida känt för sina rostfria kvalitetsbestick. Serien Animal Friends formgavs av Karin Mannerstål år 2007 och är anpassad efter små barnhänders form med en design som ska göra det både roligare och enklare att börja äta själv. Men, är inte dessa snubblande nära i sin design. Eller vad säger ni här, lika som bär?
Bild 1: Gense Animal Friends, pris 389 kr
Bild 2: H&M Home barnbestick, pris 129 kr

Kategorier:

Kommentarer

 • Elisabet skriver:

  Oj, ja tydligt inspirerade av Karin Mannerståls Animal Friends. Gense står mig varmt om hjärtat. Där inledde jag min karriär med lanseringar av bland annat Animal Friends, Focus de lux (2006) och CPB besticken.

 • Helena skriver:

  Tyvärr är Animal Friends urusla som bestick sett. Visst, fina att se på, men helt omöjliga för barnen att använda. Det går inte att spetsa mat på gaffeln (inte kul med ilskna tvååringar!) och knivens egg är för kort och slö att skära med. Skeden är så grund att den inte är lätt att skopa med. Och de är så orimligt tjocka och klumpiga att hålla i för en liten barnhand.. Så, jag kan nog i detta fall känna att en uppdatering inte är fel. Form OCH funktion måste det ju vara. Inte bara form.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.