Annons

Lookalikes: Wegners Y-stol

Det börjar bli tröttsamt. Ändå är det svårt att inte reagera. Eller vad säger ni om det här? Lika som bär? EM Homes ”nyhet” William vs. Wegners designikon Wishbone Chair.

Bild 1: Wishbone Chair fr. Carl Hansen (såpad ek), pris från 8425 kr
Bild 2: William Chair från EM (vitoljad ek), pris 4695 kr

Kommentarer

 • Kristin skriver:

  Ilva har också en, ”Arthur” som är förvillande lik!

 • Jessica skriver:

  Det är tröttsamt! Om msn ska kopiera (inspireras) vore det väl fantastiskt om någon, nån gång kunde överglänsa originalet. Men så är det ju aldrig…

 • Lina skriver:

  Men skärp er! Som att ni inte handlar kläder från hm och Kappahl och bär dem med stolthet? Jag som handlar designkläder samt hållbart även barnkläder. Där minirodini kan ha ett designsläpp och säsongen efter kommer hm och Kappahl ut med snarlika modeller. Trots allt står alla individer sin plånbok närmast och en kanske bryr sig om sitt hem men måste lägga pengarna på en barnoverall för att det ska gå ihop! Alla gör sina prioriteringar i sitt liv. Många hm shoppare vet inte ens var den ursprungliga designen kommer ifrån. Vilket kan vara frustrerande för mig likaså för er här. Många köper nog bara en snygg stol och helt ärligt skiter i vem eller vad som har designat. Oavsett orsak omedveten/medveten så har vi ingen rätt att dömma! Gå tillbaka till eran hm garderob ni och bär det närmast huden.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.