Annons

Lookalike: Rottingsoffor

Danska TineK gick tidigt i bräschen för trenden med utemöbler av bambu, i en stilren skandinavisk design. Denna soffa har blivit en riktig storsäljare och syns ofta i magasinen och på sociala medier. Det förvånar mig därför inte att fler hakat på. Men hur snarlika får man göra dem egentligen. Inte lätt att se skillnad alla gånger. Eller vad säger du om de här? Lika som bär?

Bild 1: TineK bambusoffa 177 cm, pris 7545 kr
Bild 2: IB Laursens bambusoffa 180 cm, pris 5579 kr

Kategorier:

Kommentarer

 • Li skriver:

  Väldigt lika!

 • Sandra skriver:

  Oj, vad lika. Tycker det är så tråkigt med alla dessa kopior. Ser på instagram att många stora influensers/bloggare köper kopior av dyra designlampor för en bråkdel av priset och marknadsför den som äkta.

 • Oj, dessa var ju extremt lika! Ser ingen skillnad, om det inte är på ribborna i armstöden?

 • Anna skriver:

  I Sverige kanske dessa bambu-möbler är ett nytt fenomen, men funnits superlänge i Asien. Att anse att TineK skulle vara ”före” eller mer rätt till designen är ju helt fel enligt min mening. Dessa finns i liknande ”rakare” stuk i Sydostasien.

  Skulle vara kul och jag tror mer rättvist att vidga vyerna lite när möbler av liknande slag som denna tas upp. Det är ju rätt så uppenbart att de kommer från varmare breddgrader.

  • Frida S skriver:

   Håller med! När jag jag såg Tine K möbler för ett antal år sedan var min första tanke att det var exakt sådana möbler sim man kunde hitta i Thailand. Kommer ihåg att jag reagerade på priset, de kostar nog inte många kronor att tillverka i Thailand där man ser dem överallt. Så i detta fall tycker jag att det är ok att flera tillverkare importerar dessa möbler.

 • Malin K skriver:

  Skämmas borde de! Förstår inte hur man kan med att kopiera så.

 • Sandra skriver:

  Det är inte en kopia, de är inköpta från samma ställe av två olika företag. Händer ofta i inredningsbranschen.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.