Annons

Möbelmässan del 2 av 10: Marimekko

Ett par steg från Kasthalls monter ställde Marimekko ut sitt nya konsttryck som lanseras under 2011. Ett unikt samarbete med svenska bildkonstnären Astrid Silváns. Hennes mönster kommer att finnas på såväl kuddar som löpmetertextil liksom på speciella kvadratiska bitar som säljs i exklusiva stycken, som man kan använda för att göra tavlor. Tack vare en ny maskin med speciell rotationsteknik har det blivit möjligt för Marimekko att trycka mer inveklade mönster och det här är ett resultat av det. Otroligt färgstarkt! Och montern blev som en sprakande, positiv och energisk godispåse för inredningsnördar just därav.

Foto: Frida Berglund, Trendenser.se

Kategorier:

Kommentarer

 • Nicoline skriver:

  Hej
  Vet du när astrid sylwans tyger för marimekko kommer ut på marknaden? Älskar hennes tavlor! Hls nicoline

 • Karina skriver:

  Härliga färger! det ska bli kul att se dem "i verkligheten"!
  Du gjorde jättebra tv-debut igår!

 • Lina skriver:

  Underbara tyger. Härligt att färger gör comeback igen!

 • Mariette skriver:

  fina, jag älskar hennes tavlor, men tycker samtidigt att det känns lite tragiskt att exponera hennes konst på detta sätt. ska hon gå samma öde till mötes som ulrika hydman vallien? (inte för att hon var en favorit tidigare heller)

 • LL skriver:

  Vad kul att se Marimekko i sådana glada härliga färger!

 • Linda skriver:

  Wow, här ska det göras en tygtavla när man kan få tag i de där tygerna! Du får hojta till när det är dags! 😉

 • camilla skriver:

  Oh, har velat haft det trycket på hennes tavla sedan jag såg den i Residence för några nummer sedan.

  En kudde kanske det får bli 🙂

 • Åsa skriver:

  Härliga inlägg från Möbelmässan, särskilt för oss som inte var där. Jag älskar Marimekko, har precis gjort ett inlägg kring deras samarbete med Converse. Verkar var ett framåt företag!
  Hälsn. Åsa

 • Designbird skriver:

  Är väldigt förtjust i Astrid Sylwan´s tavlor men det blev nästan lite för mycket av det goda i Marimekkos monter.

 • enkeltpersoner telle La conception fournissent des manteaux Moncler en vogue assortiment de la tendance Moncler mettre et à l'Moncler femmes selon les désirs de le peuple est une doudoune garment.She remplissage bas féminins tuer un de très bonnes propriétés thermiques, indtastet l'hiver pour les filles plus sélectif de la femme Pull Moncler, en plus jusqu'à ce extérieur, même en général des travailleurs polaires ocks? utilisé.

  Les fournitures er mixtes i Sortes Disse d'une voie en vue de la douceur du récepteur, Durabilité et hydrofuge, Produire dessa Moncler sortie Convient pour l'hiver ou Jours de conditions météorologiques, y compris signifiait Moncler conditionneurs. Tout quelques clients revenir encore une fois et une fois de plus, entièrement satisfait de la qualité de grande haute de l'élément.\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.