Annons

Mönstermani

Jag är som ni vet väldigt lättmanövrerad när det kommer till frestelser i form av tjusiga pappersprodukter som kuvert, brevpapper, kort, pennor och roliga tejper. Men, också av anteckningsböcker. Jag har fört pappersdagbok så länge jag kunnat skriva och jag klottrar alltid ner alla mina galna idéer i små block som jag bär med mig i handväskan vart än jag går. Moleskine är min last i livet, men när jag ser de här fina modellerna i återvunnet papper från brittiska Rosehip är det svårt att inte vilja shoppa loss på lite roligare former också. De är ju hur fina som helst. Mönstermani på hög nivå! Ett tips, handlar man för 400 kronor eller mer på Durabel Design just nu får man en sån på köpet.

Foto: skärmdumpar från Rosehip

Kategorier:

Kommentarer

 • Suck. Inte kan jag köpa fler skrivböcker jag aldrig skriver i, hur fina de än är. Men i och för sig. När jag ser de här tillsammans på det här viset inser jag ju att det kan jag visst det. De ska upp på väggen såklart. Rada upp på en tavellist bara!

  Tack för inspirationen 🙂

 • Milla skriver:

  Skönt med en mani som man inte vill bli botad ifrån…

  Tack för tipset!

 • karola skriver:

  Så fina…dom vore ju toppen som inspirationsböcker…

  natti

 • Anna Johansson skriver:

  Fiiiiina!

 • Magdi skriver:

  Superfina anteckningsböcker! Får lust att börja skriva dagbok bara för att ha användning för dem.

 • Magdi skriver:

  Superfina anteckningsböcker! Man kan aldrig ha för många såna. Jag får lust att börja skriva dagbok bara för att ha användning för dem.

 • Purple Area skriver:

  Är också tokig i framförallt skrivböcker. Det är en viss känsla att skriva för hand. De här var ju jättefina!

 • maria skriver:

  Bor man i Umeå kan man köpa några varianter på Schmäck kompaniet… Vilket jag råkade göra.

 • Lina i Umeå skriver:

  Dessa finns också på Designtorget, om man bor i en stad som har den butiken i krokarna vill säga. I do not.

 • smam skriver:

  urcharmiga.

 • Mönster som definitivt väcker habegär. Ett sådant block med en fin penna…

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.