Annons

Önskelista mars 2017

Jag har kommit av mig lite i ”önskelistandet” på senare tid, men fyller ju år i mars så på förekommen anledning och lite tjat från familjen fick jag ändå ta mig en funderare på vad jag faktiskt vill ha i present i vår. Nyheten att LeLaBo öppnar butik på söder i Stockholm under mars kom ju väldigt lägligt. Parfymnörd som jag är skulle jag bli superduperglad för en påfylld flaska väldoft därifrån. Resten listar jag nedan!
1) LeLabos (maskulina) doft Santal 33 är min favorit
2) Jag har lånat ut mina böcker till en kompis som skulle styla sin lägenhet och bokhyllan gapar tom så plötsligt har tankarna på nya boktitlar fått ny näring. Just nu är jag nyfiken på Picassos Sculpture!
3) Ett besök på Millesgården vore en upplevelse i vår. Om inte innan så efter bebis. Och en ny nyckelring från deras souvernirbutik skulle sitta fint på min knippa. 
4) Evighetsprojektet att rätta till min vigselring som inte blev som den skulle har liksom kommit av sig due to graviditet och korvfingrar. Men det är något jag skulle bli väldigt glad över att få lite skjuts i. 
5) Stundande bebistider brukar betyda många tillfällen att fika och kaffe funkar ju inte varje gång då om man ska försöka sig på att amma. Denna tekanna i vitt har stått på min önskelista jättelänge och känns fortfarande aktuell. 
6) Snart är det ju också påsk och då brukar det bli en del kortspel med familjen på kvällarna. Den här fina asken från Svenskt Tenn skulle få en hedersplats i vardagsrummet. 
7) Sist men inte minst längtar jag så obeskrivligt efter att skaka av mig gravidkroppen och ta långa barnvagnspromenader i vårsolen, höra ljudet av grus under skorna och kännsa känslan av studs i dojan. Dessa fina sneakers få gärna göra mig sällskap! 

Kategorier:

Kommentarer

  • Åh dojjorna står det ju även mitt namn på 🙂 Har ett par "vanliga svartvita" i samma modell men de här var ju stått vassare!
    Ha en fin helg!
    Kram Anette

  • Anna-Lena skriver:

    Åh, de där skorna ligger på min önskelista också, precis i den färgen. Har dem redan i vitt och de är verkligen världens skönaste. Ha en skön helg Frida!

  • JUNITJEJ skriver:

    Hoppas du får allt!

  • frida skriver:

    Kaffe och amning går utmärkt;) men te är ju också förträffligt!

  • Hannah skriver:

    För mig funkade det inte alls bra att dricka kaffe när jag ammade (eller i alla fall inte lika mycket som jag brukade ? Innan bebis) fattar vad du menar. Alla får hitta sin egen väg ??

  • Lämna ett svar

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

    Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

    Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.