Annons

Pläden

Jag fick så många frågor om mohairpläden som syntes på bild i mitt senaste fredagsinlägg att jag känner mig manad att svara offentligt om det kanske är fler som undrar vart den kommer ifrån. Jag köpte den på Svenssons i Lammhult i höstas och märket heter Cozy Living Copenhagen. Den som har bra minne kanske också kommer ihåg att jag hade med pläden i min önskelista i slutet av augusti förra året, så det här är ett bildbevis på att jag faktiskt köper det jag skriver om. Älskar de tjocka fransarna och den rejäla känslan. Och till dem som undrat om fägen så är detta är den som kallas ”offwhite”. 
Foto: Frida Ramstedt, Trendenser.se

Kategorier:

Kommentarer

  • Theresa skriver:

    Nyfiken fråga.. Jag har för mej att jag läst att du försöker plastbanta i hemmet och jag är lite inne på samma linje (vill helst ha rena naturmaterial i det jag köper). Denna pläd innehåller till stor del akryl och polyester, hur tänker du där? Det finns ju rena ullplädar menar jag.

  • Hannah skriver:

    Vad är det för fin matta man ser också?

  • Lämna ett svar

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

    Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

    Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.