Annons

Pressklipp Financial Times

Inlägget innehåller reklam för egen verksamhetIgår släpptes översättningen av min Handbok i möblering på brittisk engelska via Penguin Books / Particular books och idag publicerades en lång casebaserad intervju med mig i Financial times. Oväntat men roligt grepp. Artikeln har varit låst för vissa, möjlig att läsa för andra. Här hittar du den i sin helhet, liksom i helgens pappersupplaga.

Kategorier:

Kommentarer

 • Minna skriver:

  Så roligt att läsa! Det var en väldigt intressant artikel. Heja dig 💪🏼

 • Anna-Maria Ellevik skriver:

  Heja dig! 😊

 • Anna skriver:

  Imponerande!! Minns att du var besviken på de svenska inredningstidningarna som inte skrev om din bok när den släpptes och jag hoppas de ser detta 💪🏻 Vilka medier du når ut i nu med din kunskap och ditt budskap! 🌟 Vilken annan svensk influencer eller inredare gör det?

 • Helene Friberg skriver:

  Grattis Frida!
  Du går från klarhet till klarhet. Och jag gillar också att du alltid går din egen väg. Så starkt.

 • Pernilla Frimodig skriver:

  Du är den coolaste, kunnigaste Frida jag vet!✌️

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.