Annons

Årets sommarpresent till mig själv


Som trogna läsare kanske minns har jag för vana att köpa en liten sommarpresent till mig själv. Ett ansvar man får ta när man inte längre är anställd och har en chef som kan ombesörja den saken. 🙂 För ett par år sedan köpte jag Signe Persson Melins fat Sigill. Nu har jag fått tag på en kompis till det. Under möbelmässan 2023 gjorde Byarums Bruk nämligen ett antal mini-Sigill i sin monter för att visa hur processen med sandgjutning av aluminium går till. Efter att ha bevakat och förlorat ett par budgivningar på Tradera lyckades jag äntligen lägga vantarna på ett exemplar lagom till sommarsemesterns avslut (detta är min sista semestervecka). Visst är den söt? Bara 15×3 cm stor. Fint som serveringsfat, planteringskärl i miniatyr eller som en vattenspegel med blommor på bordet. Ett tips att hålla utkik efter!

Kategorier:

Kommentarer

  • Maria skriver:

    Alltid så stilrent och snyggt det du köper! Hoppas ni kommit iordning i det nya huset nu. Ser fram emot Trendensers höst! Hoppas på mycket mer bloggande nu när du stängt affären. Ha det gott!!

  • Lämna ett svar

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

    Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

    Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.