Annons

Sommarpresent från mig till mig

En vattenspegel. Ett fågelbad. Ett planteringskärl. Signe Persson Melins Sigill av 100% återvunnen aluminium. En sommarpresent från mig till mig och en sak att minnas från 2020. Året när trädgårdsintresset slog rot och nya tankar blommade inombords efter en vår av coachning, personlig utveckling och idéarbete. Fint så. Jag ser fram emot både semestern och hösten.


Foto: Frida Ramstedt, Trendenser.se

Kategorier:

Kommentarer

 • Cissela skriver:

  Fin present! Trevlig semester ????

 • Tina skriver:

  Trevlig Semester ????Tack för en inspirerande blogg ???? Brukade du ha tävlingar på din blogg förut, eller har jag förväxlat det med en annan blogg???
  Soliga hälsningar Tina i Skåne T

 • Lolo skriver:

  Wow så himla fin!

  Läsarfråga när andan faller på eller gärna snarast ????
  Har ett matbord 220 x 100 cm. Vad tror du om två PH 3/2 ovanför matbordet? Blir det för ”fjuttigt”? Nästa storlek känns som att det blir för ”mycket”. Har just nu en PH 5 men tycker att sljuset centreras för mycket i mitten och två st av denna är inte aktuellt, känns som att dessa blir för stora i par ovanför mitt bord. Därav har jag nästan landat i två
  PH 3/2. Vad tror du?

 • Lina skriver:

  Jättefin sommarpresent! Själv köpte jag en Hank av Kristina Stark från mig till mig????.

 • Ann skriver:

  Varifrån kommer de fina krukorna med blommor?

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.