Annons

Ambivalens, skrivkramp och söndagssummeringar

Utförsäljningen tog en vecka, sedan var hyllorna tömda och vi fick hänga upp skylten ”STÄNGT” med stora bokstäver på butikens ytterdörr. Betydligt tidigare än vad som var planerat. Hundratals webbordrar har gått iväg och lika många kunder har varit inne och handlat under REA’n. En del av mig känner enorm lättnad och tacksamhet för det. En annan känner vemod. Min ambivalens är nog det enda som är konstant just nu. Men det är väl som det ska vara antar jag, när man bestämmer sig för att styra om sin riktkurs innan man har nått fram till målet.

Nu återstår bara att sälja av en del inventarier, att avsluta alla abonnemang och att flyttstäda – men jag har fram till mitten av september på mig så det är egentligen ingen stress med den saken. Först ska jag ha lite semester, landa i livet och i det nya huset vi flyttat till och försöka mjuka upp skrivkrampen som har haft ett fast grepp om mig alldeles för länge. Vi får se hur det går med den saken, men sämre kan det ju knappast bli. Tack till er som troget kommer in och läser här trots att det mest har varit söndagssummeringar det senaste.

Kategorier:

Kommentarer

 • Christine skriver:

  Önskar en fin semester . Vemod känner vi nog många men också så roligt att få betrakta o följa din resa på avstånd. Heja heja

 • Josefine skriver:

  Hej Frida, nu känns det som jag har missat, har din fina butik stängt?

 • Johanna Söderholm skriver:

  Hej Frida! Har saknat dina texter och hoppas på att din skrivkramp släpper snart. Önskar dig en fin sommar!

 • Malin skriver:

  Så fint att du skriver om din resa. Ser fram emot fler inlägg på bloggen, blir så glad varje gång det kommit ett nytt! Jag hoppas överlag på lite av en tillbakagång till ”slow-blogging” istället för snabba inlägg på Instagram och liknande. Blir liksom lite mer av ett urval på det sättet, och inte det kontinuerliga flödet som omgärdar oss i mångt numera. Så tack för att du planerar större fokus på bloggen framöver!

  PS. Är så väldigt nöjd med Drifting Clouds-mobilen jag köpte från din webbshopp, den hänger fint i vårt sovrum i Umeå 🙂

 • Anna skriver:

  Tack för den extra lilla bonus-borsten som hade packats ner i den webborder ni skickade till mig! Så gulligt! Lycka till med sista rycket med att avveckla butiken. Jag håller med den som skrev att det är modigt att sluta med något man nyss påbörjat (med mycket nedlagt arbete)! Inspirerande! Heja!

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.