Annons

En annan slags ”influensa”

Jag fick tips om en artikel i Tidskriften Rum (nr 2/2024) där de intervjuat möbelformgivaren Alexander Westerlund. Och jag blev så himla glad av att läsa hur jag påverkat dem i deras formgivning av Kelp Chair. Det är exakt den typen av influerande / influencerskap (eller ”influensa” om man så vill) jag vill stå för och bidra till. Tack Alexander för att du gjorde min dag!


Faksimil Tidskriften Rum nr 2 / 2024

Kategorier:

Kommentarer

 • Elisabet skriver:

  Du GÖR skillnad, hurra för dig och det! 🎉

 • Minna skriver:

  Så fint att få veta att allt ditt hårda arbete ger resultat 💪🏼
  Fortsätt influera på ditt sätt, det behövs, DU behövs.

 • Monnah skriver:

  Vad fint! Jag hör ditt namn både här och där gällande detta.

 • Sandra Sellin skriver:

  God morgon, Ja, jag fick ett lån på 350.000 kr och två av mina kollegor fick också lån av den här mannen. Vilket gjorde att jag kunde göra min lilla familj lycklig och lösa mina olika ekonomiska problem. Så jag ville dela denna lycka med dig. Här är deras mejl: [email protected]

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.