Annons

North American Cover – The Furniture Handbook

Inlägget innehåller reklam för egen verksamhet / Paid Promotion


Jag är så pirrig och glad för att min senaste bok Handbok i möblering äntligen är översatt och klar för att släppas på engelska. I april kommer den brittiska versionen och i slutet på maj släpps den nordamerikanska översättningen av The Furniture Handbook. Bor du i USA eller Canada kan man köpa böckerna på följande ställen (se länkar nedan). Tipsa gärna vidare om du känner någon engelsktalande som kan vara intresserad!

I am so excited to share the cover reveal for the North American edition of my latest book. On May 21, 2024 the North American edition of The Furniture Handbook will be released. If you live in the USA or Canada, you can buy the books at the following places. Cover Design by Lisa Benk.

Links for pre-order in Canada: 

·       Indigo:

·        Amazon.ca

·       Shop local  

Links for pre-order in the U.S: 

·       Amazon

·       Barnes and Noble

·       Bookshop.org

IMPORTANT NOTICE
Please note that there are two english translations of this title to be launched this spring – so make sure you choose the one with the kind of measurements you are used to. The North American edition (with the cover you can se on the image above) has all measurements from the metric system converted to inches.

Kommentarer

 • Emma skriver:

  Oh vad spännande Frida!! Blir så glad för din skull!

 • Susanne Lindström skriver:

  Stort grattis!

 • Minna skriver:

  Vilken känsla det måste vara!
  Stort grattis!

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.