Annons

Inredningsnyheter v 13/2024

Påskhelgen pågår fortfarande och det är ännu en röd dag kvar innan nästa vardag tar vid – men här kommer ändå en kort ”söndagssummering” för dig som vill ha lite koll på vilka nyheter som passerat revy i inredningsbranschen under vecka 13, 2024.


Watt & Veke återvänder till Stockholm efter att ha haft sin bas i Eskilstuna under många år. Den 9 april öppnar det svenska lampvarumärket ett nytt showroom på Tegnérgatan i centrala Stockholm sit de också flyttar sitt huvudkontor.


Hotellkedjan ESS Group fortsätter att verka inom fler branscher än bara resor och upplevelser och lanserar nu ett eget livsstilsvarumärke för sovrummet som fått namnet Boe. 


Inför Hans J. Wegners 110-årsdag lanserar Carl Hansen & Søn Wishbone Chair (Y-stolen) som formgavs år 1949,  för första gången i en version som är lämplig för barn från tre års ålder


Upptäck en blomstrande formskatt från förra sekelskiftet. Gustavsbergs Porslinsmuseum har skickat ut en pressrelease om sin nya utställning med Gunnar G:son Wennerberg. Öppnar den 1 juni och pågår ända till våren 2025.


G.A.D har lanserat en factory sale online (tips) och har dessutom haft vernissage för Lennart Sjöbergs foton i butiken i Göteborg. Hänger kvar till Valborg om du har vägarna förbi och vill kika.

Notiser
– Återbrukspionjären Rekomo startar auktionshus
– Den 26 mars nyöppnade Myrorna Ropsten (som är Myrornas största butik i Stockholm) efter en rejäl uppfräschning för att skapa en mer inspirerande shoppingupplevelse, göra second hand tillgängligt för fler och möta den ökade efterfrågan på hållbar handel.
– Tradera och Astrid Lindgrens Aktiebolag lanserar en Astrid Lindgren-sida på Tradera, där man hittar alla Astrid Lindgren-böcker, leksaker, spel och kläder samlade på en plats. Det här gör det enklare för Traderas användare att både köpa och sälja Astrid Lindgrens produkter second hand, så att de kan fortsätta att leva vidare i generationer.Till sist har Bemz utökat sitt sortiment av tyger och möbelklädslar för utomhusbruk med The Secret Gardens Collection, som hämtar inspiration från vildvuxna trädgårdar.

Kommentarer

  • Emma Mattsson skriver:

    Supersnygg sängkappa. Någon som vet vart den är ifrån?

  • Lämna ett svar

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

    Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

    Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.