Annons

For sale: Mosebacke torg 14

Inredningsprofilen Elsa Billgren och hennes man Pontus säljer sin fina lägenhet på Mosebacke torg 14, via Historiska hem. Känns lite för snålt att bara nämna denna nyhet i förbifarten i söndagssummeringen – därför får detta tittgodis ett helt eget inlägg. Alla foton är tagna av Mia Borgelin @fotografmiaborgelin


Köket är från Marbodal (luckan Form i kulören Sand) och jag vill minnas att väggarna i vardagsrummet är målade i Claro från Jotun.


En fördel med att köpa lägenhet från någon som verkligen månar om detaljerna? De har renoverat och satt in tidstypiska element från Lenhovda.
Badrummet är ritat av inredaren Marie-Louise Sjögren. Min gissning att lägenheten kommer säljas på förhandsbud innan visningarna nästa helg, så är du intresserad får du nog snabba på.


Foton: Mia Borgerlin @fotografmiaborgelin / Historiska hem

Kategorier:

Kommentarer

 • BM skriver:

  Underbar lägenhet – och en underbar tjej! Hennes bilder är det vackraste jag vet….

 • […] ni har frågor om Elsa Billgrens möbler och inredning i lägenheten som är till salu på Mosebacke torg 14 är det förstås bäst att fråga henne direkt via DM eller mail, men här är några länkar med […]

 • Sofia S skriver:

  Minns ej vad de köpte för….
  Superfint. Men 4 tr utan hiss, ej balkong. Vet ej om skönheten är värd det priset.

 • Anna skriver:

  Så himla fin lägenhet hon har Elsa och Mosebacke torg är ju ljuvligt. Men – blev så förvånad när jag såg köket på bilderna? Hon hade ju ett samarbete med Marbodal 2020 och satte in köket nytt – nu är luckorna så slitna (inte barn-slitna utan nästan mer ”använt jättelänge och fukt-slitna?”). Syns väl när man zoomar lite. Har alltid tänkt att Marbodal är så hållbart och ”rejält”? Tråkigt på ett så fint kök <3

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.