Annons

Annons: Bovalls Dörrbyggeri

Inlägget är betald reklam för Bovalls Dörrbyggeri

Jag är väldigt stolt över att presentera mitt samarbete med svenska Bovalls Dörrbyggeri som tillverkar kvalitetsdörrar, i trä här på Västkusten. De har modeller både till moderna hus och tidlösa, klassiska villor och skräddarsyr även lösningar efter behov.


Foto: Björling Arkitekter fotograf Ander, Sanner (publiceras med fotografernas tillåtelse)

Bovalls Dörrbyggeri ligger mitt i det yttersta kustbandet på Sotenäs i Bohuslän. Redan från början, 1943, när de byggde sina första dörrar för sjöbodar och villor i kustsamhället, var det viktigt med robusta, väderbeständiga material och noggrant dörrhantverk. Alla deras dörrar görs av en och samma hantverkare, som bygger dörren och väljer ut rätt material.


Foto: Malmöhusmäklarna

Västkustens klimat är hårt med saltstänk och starka vindar. För att dörrarna ska stå pall för det tuffa vädret på Bohuskusten krävs både gediget material och stabila konstruktioner. För Bovalls Dörrbyggeri är träets kvalitet lika viktigt som dess ursprung. Träets struktur innehåller avtryck ifrån naturen och varje bit, varje panel, karm och list är unik. Deras dörrar är därför byggda med stor respekt för råvaran som tagit naturen decennier att producera. Långt ifrån alla träslag lämpar sig för dörrbyggeri. Därför väljer de allt material med omsorg och använder uteslutande FSC®-certifierat trä.


Foto: Bovalls

Förutom ytterdörrar och innerdörrar gör Bovalls även garageportar i trä, entrépartier och träfönster av absolut toppklass. De har både lagervaror och gör kundanpassade, skräddarsydda lösningar. Här kan du se mer av deras sortiment. 

Kategorier:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.