Annons

Tips till fårskinnen

När jag vaknade imorse hade det fallit flera centimeter fluffig nysnö under natten. Förutom att man blir lycklig av ljuset och ljudet när det snöat så är det också ett perfekt tillfälle att slänga ut sina fårskinnsfällar för den årliga ”snötvätten”. Om du inte gjort det förut så är det ett superenkelt sätt att damma av och rengöra sina fällar. Lägg dem bara uppochner i snön en stund, skaka av och låt torka. Klart! Vi som bor i södra Sverige vet ju aldrig riktigt när nästa tillfälle ges, så lika bra att passa på nu.


Foto: Frida Ramstedt, Trendenser.se

Kategorier:

Kommentarer

 • Jea skriver:

  Tack för bra tips! Nu har vi haft alla skinnen ute i snön. Fräckt hur den fastnade i pälsen och sen var jättelätt att skaka av!

 • Malin skriver:

  Jag råkade lite klantigt nog lämna dem utomhus sedan ovan inlägg. ”Äh det är någon minusgrad, bra om kvalstren dör”. Glömde dock den isolerande funktionen så nu blev det finaste fårskinnet alldeles stelt som en pannkaka man stekt på för låg värme alldeles för länge.. rackarns.. tips?

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.